Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Ce a mancat si ce-a…

Ce a mancat si ce-a daruit de Craciun regele Mihai

Regele Mihai, regina Ana, principesa Margareta, principele Radu si printul Nicolae au petrecut Craciunul la Savarsin, pentru al 10-lea an, unde au avut parte de cadouri care mai de care mai speciale si de o masa imbelsugata. Bucatele de la masa au fost pe masura, printre care curcan umplut cu ficat, carnati, paine si chimen, iar bucataresele au trecut prin multe emotii inainte de a spune ca totul este gata, problema fiind curcanul, care era prea mare si nu intra in cuptor, potrivit adevaru.ro.

„Avem o problema cu curcanul. Am primit un curcan de la Bucuresti si are vreo 20 de kilograme. Nu putem sa-l bagam la cuptor. E prea mare. Curcanul este umplut cu carnat, mirodenii, paine, carne de porc, ficat si chimen”, a spus principesa Margareta.

Cea mai mare atractie a fost bradul inalt de patru metri, sub care se aflau foarte multe cadouri.

„Anul acesta am cumparat globuri si ornamente noi pentru brad. Cred ca am cumparat prea multe. Este mult mai bogat decat anul trecut”, a declarat principele Radu.

Printre cadouri s-a aflat si macheta unei masini pe care regele Mihai o construise pentru regina Ana. „Am primit acest jeep de la Mihai, ieri. Noi il avem si acum in marime naturala la Bucuresti. A zis ca vrea sa-l aduca la Savarsin”, a declarat regina Ana.
ziare.com